ZIUA APEI: Instalare GRATUITA la sistemele de filtrat apa Cod: PROMO23 | 15% reducere la Pachetele Start Cod: START15 | 10% reducere pentru restul produselor Cod: APA10
inapoi
In stoc

Pachet Hidratare - 10x12 sticle 0,5L (la alegere mix apa minerala plata si carbogazificata)

256 lei
-
+
Descriere

Apa minerală naturală 0.5 L La Fântâna este soluția mobila de hidratare La Fântâna - o apă recomandată pentru consum zilnic, ambalată elegant și comod. Apa minerală La Fântâna este extrasă din Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasă de pini și stejari, încadrată de masivi de până la 2000 metri, departe de aglomerări urbane și industriale. Apa are un gust neutru plăcut, cu conținut echilibrat de minerale, care satisface setea.

Pachetul conține 10 baxuri a câte 12 sticle PET de 0,5 L fiecare - mix de apă minerală naturală plată și carbogazificată, în funcție de cum dorește clientul să configureze pachetul. Livrarea comenzii se va face prin rețeaua logistică de transport La Fântâna.

Momentul livrării poate depăși 72 de ore de la plasarea comenzii, depinzând de adresa de livrare. Data livrării va fi confirmată în prealabil prin telefon de operatorii La Fântâna, la scurt timp după plasarea comenzii online. Pachetul conține atât baxuri de apă plată, cât și de apă carbogazificată - în proporția pe care o doriți dumneavoastră. Vă rugăm să comunicați operatorilor noștri, în momentul confirmării comenzii, numărul de baxuri din fiecare.

Pentru alte informații, vă rugăm contactați call-center-ul la numărul de telefon 021.2007.200. Prețul afișat al pachetului este pentru 10 baxuri de câte 12 sticle cu transport gratuit prin logistica La Fântâna.

*Imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ și pot diferi față de produsul pe care îl prezintă.

Review-uri
Scrieti propriul review
Rating-ul dumneavoastra
inapoi