ZIUA APEI: Instalare GRATUITA la sistemele de filtrat apa Cod: PROMO23 | 15% reducere la Pachetele Start Cod: START15 | 10% reducere pentru restul produselor Cod: APA10
inapoi
  • Transport gratuit
In stoc

Pachet Mixt Apă 4x4 cu suport gratuit pentru cutii la prima comandă

Rating:
100% of 100

Pachetul conține:

  • 4 cutii bag in box La Fântâna, a câte 10 litri fiecare, și un suport metalic gratuit*

+

  • 4 baxuri a câte 12 sticle PET de 0,5 L fiecare - mix de apă minerală naturală plată și carbogazoasă, în funcție de cum dorește clientul să configureze pachetul.
216 lei
-
+
Descriere

Pachetul conține 4 cutii bag in box La Fantana, a câte 10 litri fiecare, și un suport metalic gratuit* și 4 baxuri a câte 12 sticle PET de 0,5L fiecare**

Cutia La Fântâna îți oferă direct la tine acasă apă proaspătă de izvor îmbuteliată în Tălmaciu, lângă Sibiu. Sistemul bag in box este unul dintre cele mai sigure sisteme de ambalare pentru lichide. Apa este îmbuteliată într-o cutie cu sistem special, care protejează de razele soarelui și nu permite contactul cu aerul chiar și după desigilare, pe tot parcursul utilizării conținutului fiind astfel ferit de microorganisme.

Cutia de 10 litri este prevăzută cu robinet propriu și poate fi amplasată pe blatul de lucru sau într-un mini watercooler. Apa poate fi însoțită la cerere de buletinul de analiza al lotului de proveniență.

Aceeași cutie cu apă de izvor, gustoasă și sigură, acum „îmbrăcată” cu chipuri deopotrivă grațioase și puternice. Portretele se vor schimba de la un anotimp la altul!

*Îți trimitem un suport gratuit la prima comandă de cutii, ca să le poți folosi cu ușurință și în lipsa unui dozator! Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Apa minerală naturală 0.5L La Fântâna este soluția mobila de hidratare La Fântâna - o apă recomandată pentru consum zilnic, ambalată elegant și comod. Apa minerală La Fântâna este extrasă din Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasă de pini și stejari, încadrată de masivi de până la 2000 metri, departe de aglomerări urbane și industriale. Apa are un gust neutru plăcut, cu conținut echilibrat de minerale, care satisface setea.

**Pachetul conține 4 baxuri a câte 12 sticle PET de 0,5 L fiecare - mix de apă minerală naturală plată și carbogazoasă, în funcție de cum dorește clientul să configureze pachetul. Livrarea comenzii se va face prin rețeaua logistică de transport La Fântâna.

Momentul livrării poate depăși 72 de ore de la plasarea comenzii, depinzând de adresa de livrare. Data livrării va fi confirmată în prealabil prin telefon de operatorii La Fântâna, la scurt timp după plasarea comenzii online. Pachetul conține atât baxuri de apă plată, cât și de apă carbogazoasă - în proporția pe care o doriți dumneavoastră. Vă rugăm să comunicați operatorilor noștri, în momentul confirmării comenzii, numărul de baxuri din fiecare.

Pentru alte informații, vă rugăm contactați call-center-ul la numărul de telefon 021.2007.200. Prețul afișat al pachetului este pentru 4 baxuri de câte 12 sticle + 4 cutii de 10L cu transport gratuit prin logistica La Fântâna.

În perioada următoare vă veți putea bucura de apa de izvor în cutia de 10 litri atât în ambalajul binecunoscut, de culoare portocalie cât și în noile ambalaje de culoare verde.

*Imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ și pot diferi față de produsul pe care îl prezintă.

Review-uri
Scrieti propriul review
Rating-ul dumneavoastra
inapoi