In stoc

KAFUNE Light - 100 capsule cafea BLUE

Un espresso pentru oricând, cu 50% mai puțină cofeină!

Prajire:

Corpolenta/Consistenta:

Intensitate:

Cofeina:

Dulceata:

Aroma:

Aciditate:

95,00 lei
-
+
Descriere

Compatibile cu sistemul Lavazza Blue, capsulele KAFUNE contin 9g de cafea fiecare, astfel incat espresso-ul tau sa fie mai puternic, mai intens si mai plin de gust si energie!

KAFUNE LIGHT este un blend unic pe piața din România, atât prin catacteristicile specifice unui blend premium, cât și prin principala sa trăsătură – conține cu până la 50% mai puțină cofeină decât o cafea obișnuită.

Acest lucru face din KAFUNE LIGHT principala opțiune pentru a te bucura de o cafea espresso excelentă și delicată, oricând de-a lungul zilei, inclusiv seara.

Conținutul scăzut de cofeină este obținut prin procesul inovator de decerare – eliminarea stratului superficial de ”ceară” al bobului verde de cafea. Rezultatul este o cafea delicată și ușor digerabilă, ce păstrează gustul și
aroma specifice selecțiilor KAFUNE!

  • Cutia contine 100 de capsule.
  • Termenul de valabilitate este de 2 ani de la ambalare.
  • Compatibile cu sistemul Lavazza Blue, capsulele KAFUNE contin 9g de cafea fiecare, astfel incat espresso-ul tau sa fie mai puternic, mai intens si mai plin de gust si energie!
*Lavazza Blue este o marca inregistrata a Luigi Lavazza SPA. La Fantana SRL nu este asociata sau sponsorizata in niciun fel de Luigi Lavazza SPA.