inapoi

Despre Noi

Business-ul La Fântâna (deținătorul brandului KAFUNE), lider pe piața serviciilor de hidratare cu apă și cafea din țară, acoperă toate segmentele de piață (B2B, Horeca, B2C).

De peste două decenii aducem apă de băut, bună și sigură, românilor –în case, la birouri, pentru angajații și clienții a  mii de instituții și organizații din țară. De câțiva ani buni deja, de când am creat KAFUNE, facem asta și cu cafeaua.

magazin.lafantana.ro este instrumentul de e-commerce creat cu un dublu scop – pe de o parte, am vrut să facem accesibile segmentului B2C produse pe care le oferim în principal prin serviciile noastre B2B și Horeca; pe de altă parte, pentru că știm ce vindem, vrem să permitem zecilor de mii de angajați care beau zilnic apă și cafea livrate de noi la birou să se bucure și acasă de aceeași calitate, diversitate și siguranță.

Am construit acest magazin online, inițial, ca să răspundem dorinței celor care ne cunoșteau apa și cafeaua de la birou de a le putea cumpăra și pentru acasă. În timp, ne-am dat, însă, seama că sunt mult mai mulți cei care doresc să le fie adusă acasă apă La Fântâna și/sau cafea KAFUNE.

Promisiunea noastră – că apa pe care ți-o aducem la ușă este excelentă pentru a fi băută în fiecare zi, de către oricine. Promitem și că poți alege din aproape 10 blenduri de cafea, toate compuse pentru români de experți italieni, în numeroase forme de consum, cu aparate. Pe care, de asemenea, ți le aducem acasă, cu flota proprie.

În magazinul nostru online – care funcționează ca orice e-shop – se găsesc majoritatea blendurilor de cafea KAFUNE, aparate performante de cafea cu care acestea să fie preparate (la prețuri foarte competitive), accesorii pentru cafea, apă de izvor și minerală și diverse pachete promoționale de apă, cafea sau apă și cafea combinate.

VENIM LA TINE CU APĂ ȘI CAFEA!

Dacă doriți să aflați mai multe despre noi, vă invităm să vizitați paginile La Fantana  și Kafune