ZIUA APEI: Instalare GRATUITA la sistemele de filtrat apa Cod: PROMO23 | 15% reducere la Pachetele Start Cod: START15 | 10% reducere pentru restul produselor Cod: APA10
inapoi

Filtre apa

Sistemath reprezintă o generație nouă de filtre apă ce vine cu soluții de filtrare și dozare a apei pentru consumul de acasă.


Sistemath imită natura. Cele mai performante sisteme de filtrare ale apei sunt cele pe care natura le-a creat – structuri succesive de sol de sute de milioane de ani. Filtrele de apă Sistemath folosesc știința pentru ca procesele naturale de filtrare să fie reproduse eficient și sigur in echipamentele ce conțin filtre de apă de generatie nouă. Valorificând tehnologia dezvoltată pentru filtrele de apă  și progresele în înțelegerea apei, Sistemath dezvoltă sisteme de filtrare apă care oferă o apă curată, sigură și bună de băut.

Serviciile de instalare sunt asigurate pe bază de programare agreată și scutesc utilizatorii de  montarea în regim propriu a unui filtru de apă  și cautarea unui specialist autorizat.

În virtutea experienței în apă, La Fantana selectează și validează pentru client cele mai bune produse si garantează serviciile de instalare, service și mentenantă.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-9 din 10

Pagina
Setati descendent