inapoi
abonament lunar

Aparat filtre apa SISTEMATH LUXIUM

Rating:
88% of 100
Alege o variantă
Luxium 16 EURO/ luna
Luxium Plus 18 euro / luna, schimb filtru MICROCARBUNE ACTIV la 6 luni
Sistem performant de purificare a apei, în custodie cu abonament lunar
 • Apa filtrată își păstrează conținutul nativ de minerale și gustul natural
 • Instalare de către un tehnician specializat, în maxim 2 săptămâni de la achiziție
 • Același cost lunar, indiferent de câtă apă consumi
 • Înlocuirea gratuită a filtrelor la 12 luni și service inclus
78,48 lei 16 € / Lună
Info preț Prețul lunar pentru Abonament Sistemath Luxium este de 16 €, plătibil în Lei la cursul BNR din data emiterii facturii. Cursul BNR de astăzi 10 August 2022: 1 EUR = 4.9050 Lei.
Descriere


Cele mai performante sisteme de filtrare ale apei sunt cele pe care natura le-a creat – structuri succesive de sol de sute de milioane de ani. Sistemath folosește știința pentru ca procesele naturale de filtrare să fie utilizate eficient și sigur în echipamentul purificator Luxium. Sistemath imită natura.

Valorificand tehnologia și progresul cunoașterii, Sistemath a dezvoltat un sistem de filtrare care oferă o apă curată, sigură și bună de băut pentru tine și familia ta. Echipamentul purificator Sistemath Luxium este conceput pentru consumul acasă al apei filtrate de la rețeaua publică de apă potabilă. El oferă instantaneu apă rece sau la temperatura camerei printr-o simplă atingere.

În plus, Sistemath Luxium te ajută să ai grijă de natură, reducând considerabil consumul de plastic, dar și datorită sistemului energy save care reduce consumul de energie pe perioada în care nu folosești aparatul, de exemplu, noaptea.

Cartusele filtrante sunt conforme legislatiei privind materialele care vin in contact cu apa, fiind testate de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse alimentare- IBA București.

Detalii Tehnice

Purificatorul Luxium are un sistem  compus din trei cartușe de filtrare consecutive:

FILTRUL MICROCARBUNE ACTIV. Reduce particulele, precum rugina, cu dimensiunea de până la 5 microni şi are rol de protecţie pentru celelalte membrane, cu o capacitate de filtrare de maxim 3600 de litri , în funcție de calitatea apei de rețea. Acest cartuș filtrant este recomandat a fi înlocuit la o perioadă de 6 luni.

FILTRUL NANOFACT. Elimină contaminanții apei, cum ar fi microorganismele și norovirușii din apă. Acest filtru are o capacitate de filtrare de maxim 7200 de litri, în funcție de calitatea apei de rețea.

FILTRUL POSTCARBON BLOCK. Elimină clorul, compușii volatili sau pesticidele, reduce particulele de sedimente și absoarbe substanțele organice dăunătoare, urmele de pesticide și substanțe chimice, reduce gustul și mirosul neplăcut. Acest filtru are o capacitate de maxim 7200 de litri, în funcție de calitatea apei de rețea.

Funcții disponibile:

1. Funcția de blocare: când este activat modul de blocare, nu funcționează niciun buton și vă protejează de o utilizarea neatentă din partea copiilor sau a altor persoane.
2. Funcția ECO: ajută la economisirea consumului de energie electrică prin stingerea iluminării din jurul aparatului. Atunci când iluminarea din jurul aparatului scade pe timp de noapte, funcția ECO oprește în mod automat răcirea apei și reglează luminozitatea afișajului.
3. Funcția de control al cantității: echipamentul poate fi setat pentru livrarea apei conform unei cantitați presetate de 120/550/1.500 ml.
4. Funcția de răcire apă: echipamentul furnizează apă rece sub 10 grade prin intermediul modulului închis cu răcire directă.

Purificatorul Luxium are dimensiuni reduse, potrivite pentru utilizarea acasă: 24 (L) x 48.8 (A) x 37 (Î) cm

Poți consulta aici manualul de utilizare.

Cum plătesc

Plata unui produs prin abonament reprezintă o plată lunară pentru serviciul de oferire în custodie al produselor Sistemath. Care sunt pașii în vederea achiziției prin abonament:

 • Alegi produsul cu plată prin abonament și îl adaugi în coșul de cumpărături
 • Îți faci cont în magazin sau te loghezi dacă ai unul existent
 • Introduci detaliile de livrare care trebuie să fie identice cu locația în care dorești instalarea produsului
 • Pe baza adresei introduse îți vom estima data la care urmează sa facem instalarea
 • Încarci pe site sau ne trimiți la adresa de email ce va fi specificată o copie a actului de identitiate în vederea validarii datelor ce urmează a fi adaugate în contract
 • Accepți Termenele și condițiile contractului de abonament și faptul că Purificatorul urmează a fi instalat pe o sursă de apă potabilă
 • La plasarea comenzii vei face plata primei luni de abonament și a taxei de instalare
 • Odată cu validarea plății noi vom reține datele contractului și vom face retrage automat contravaloarea în lei a abonamentului ales de tine
 • Vei primi pe email facturile aferente fiecărei plăți și vei putea modifica sau verifca datele Abonamentului în secțiunea Contul meu

Review-uri
Scrieti propriul review
Rating-ul dumneavoastra
inapoi