10% reducere la apă și cafea folosind codul LAF10
inapoi
abonament lunar

SISTEMATH NANO - Dozator apa temperatura camerei, dotat cu sistem performant de purificare 2 filtre apa

Rating:
100% of 100
Sistem performant de purificare a apei, în custodie cu abonament lunar
 • Apa filtrată își păstrează conținutul nativ de minerale și gustul natural
 • Nu necesită alimentare cu energie electrică
 • Instalare de către un tehnician specializat, între 3 și 14 zile de la achiziție în funcție de locație
 • Înlocuirea gratuită a filtrelor la 12 luni și service inclus
 • Filtru suplimentar de înlocuit în regie proprie la 6 luni
89,24 lei 18 € / Lună
Info preț Prețul lunar pentru Abonament Sistemath Nano este de 18 €, plătibil în Lei la cursul BNR din data emiterii facturii. Cursul BNR de astăzi 08 June 2023: 1 EUR = 4.9578 Lei.
Descriere

Sistemath imită natura. Cele mai performante sisteme de filtrare ale apei sunt cele pe care natura le-a creat – structuri succesive de sol de sute de milioane de ani. Sistemath folosește știința pentru ca procesele naturale de filtrare să fie utilizate eficient și sigur in echipamentul purificator Nano. Valorificând tehnologia și progresul cunoașterii, La Fantana oferă un sistem de filtrare care oferă o apă curată, sigură și bună de băut pentru tine și familia ta.

Purificatorul Nano are un sistem de filtrare combi in 4 etape prin cele două filtre perfromante de purificare a apei. Fiecare filtru a fost creat folosind o tehonologie avansată care îndepărtează impuritațile precum rugina, particulele, clorul și norovirușii.

Descoperă un aparat de purificat apa cu un design minimalism, în stil dozator, care se integrează perfect în bucătăria ta. Cu o grijă deosebită la calitatea, gustul și conținutul natural de minerale al apei, Sistemath Nano poate oferi apă  la temperatură ambientală. În plus, Sistemath Nano te ajută să ai grijă de natură, reducând considerabil consumul de plastic.

Odată cu aparatul vei primi un filtru suplimentar Micro Carbune Activ pe îl vei putea schimba chiar tu la 6 luni după folosire. Schimbul de filtru este simplu și nu necesită calificari tehnice. Pentru detalii te rugăm să consulți secțiunea de "Detalii Tehnice" sau manualul de utilizare al produsului.

Pentru ca este cel mai experimentat furnizor din domeniu, La Fantana ofera servicii accesibile si complete cu apa sigură de băut prin purificatoarele Sistemath care folosesc tehnologii de filtrare naturală a apei.

Imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ și pot diferi față de produsul pe care îl prezintă.

*Oferta este valabilă până la data de 31.05.2023 și nu se cumulează cu alte promoții.

Detalii Tehnice

Sistemul de filtrare este foarte performant, în interiorul său aflandu-se două tipuri de filtre:

Filtru UP Plus Sistemath (Certificat IBA București). Este un filtru combi cu cărbune activat din Filipine care reduce particulele de sedimente la nivel nominal de 1 micron și absoarbe o parte din substanțele chimice organice periculoase din apa de la rețea. Debit maxim 3.8 litri / minut.

Filtru SP Plus Sistemath (Certificat IBA București). Este un filtru combi cu carbon comprimat care elimină substanțele contaminate din apă, precum microorganismele și substanțele chimice periculoase, precum clorul , pesticidele și compușii organici volatili, reducând gustul și mirosul neplăcut al apei de la rețea. Debit maxim 3.8 litri / minut.

Purificatorul Nano are un design minimalist, de mici dimensiuni (32.5 x 11.5 x 33.8 cm; 2.8 kg) integrându-se foarte ușor pe orice blat de bucătărie.

Aparatul nu se conectează la curent. Sistemul de funcționare ecologic, fără curent și fără zgomot asigură apă proaspată de baut, la temperatura camerei, accesibilă oricând pentru tine sau familia ta.

Vrem să fie cât mai simplu pentru tine, de aceea, după instalarea de către specialistul nostru a sistemului de filtrare NANO, vei primi anual vizita acestuia pentru înlocuirea filtrelor cu unele noi și ne poți contacta pentru orice fel de întrebări sau pentru posibile revizii.

Poți consulta aici manualul de utilizare.

Cum plătesc

Plata unui produs prin abonament reprezintă o plată lunară pentru serviciul de oferire în custodie al produselor La Fantana. Care sunt pașii în vederea achiziției prin abonament:

 • Alegi produsul cu plată prin abonament și îl adaugi în coșul de cumpărături
 • Îți faci cont în magazin sau te loghezi dacă ai unul existent
 • Introduci detaliile de livrare care trebuie să fie identice cu locația în care dorești instalarea produsului
 • Pe baza adresei introduse îți vom estima data la care urmează sa facem instalarea
 • Încarci pe site sau ne trimiți la adresa de email ce va fi specificată o copie a actului de identitate în vederea validarii datelor ce urmează a fi adaugate în contract
 • Accepți Termenele și condițiile contractului de abonament și conditia ca apa la care se racordeaza purificatorul trebuie sa fie potabila
 • La plasarea comenzii vei face plata primei luni de abonament și a taxei de instalare cu cardul
 • Odată cu validarea plății noi vom reține datele contractului și vom face retrage automat contravaloarea în lei a abonamentului ales de tine
 • Vei primi pe email facturile aferente fiecărei plăți și vei putea modifica sau verifca datele Abonamentului în secțiunea Contul meu
 • Plata abonamentului se face la 30 de zile de la data instalarii aparatului
Review-uri
Scrieti propriul review
Rating-ul dumneavoastra
inapoi