10% reducere la apă și cafea folosind codul LAF10
inapoi
  • Transport gratuit
In stoc

Pachet Bag-in-box 8x10L apa de izvor + suport gratuit la prima comanda*

Rating:
91% of 100
162 lei
-
+
Descriere

Apă de izvor oligominerală La Fântâna

Cutia La Fântâna îți oferă direct la tine acasă apă proaspătă de izvor îmbuteliată în Tălmaciu, lângă Sibiu. Sistemul bag in box este unul dintre cele mai sigure sisteme de ambalare pentru lichide. Apa este îmbuteliată într-o cutie cu sistem special, care protejează de razele soarelui și nu permite contactul cu aerul chiar și după desigilare, pe tot parcursul utilizării conținutului fiind astfel ferit de microorganisme.

Cutia de 10 litri este prevăzută cu robinet propriu și poate fi amplasată pe blatul de lucru sau într-un mini watercooler. Apa poate fi însoțită la cerere de buletinul de analiza al lotului de proveniență.

Aceeași cutie cu apă de izvor, gustoasă și sigură, acum „îmbrăcată” cu chipuri deopotrivă grațioase și puternice. Portretele se vor schimba de la un anotimp la altul!

Pachetul conține 8 cutii bag in box La Fantana, a câte 10 litri fiecare, și un suport metalic gratuit.

*Îți trimitem un suport gratuit la prima comandă de cutii, ca să le poți folosi cu ușurință și în lipsa unui dozator! Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Momentul livrării poate depăși 72 de ore de la plasarea comenzii, depinzând de adresa de livrare. Data livrării va fi confirmată în prealabil prin telefon de operatorii La Fântâna, la scurt timp după plasarea comenzii online.

 

În perioada următoare vă veți putea bucura de apa de izvor în cutia de 10 litri atât în ambalajul binecunoscut, de culoare portocalie cât și în noile ambalaje.

*Imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ și pot diferi față de produsul pe care îl prezintă.

Review-uri
Scrieti propriul review
Rating-ul dumneavoastra
inapoi